Το Galaxy Tab S3 μια ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Ο Mark Notton, επικεφαλής της Samsung στην Ευρώπη, δείχνει το Galaxy Tab S3 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στην Ισπανία, στις 26 του Φλεβάρη του 2017.
Η Samsung επιτέλους παρουσίασε το Galaxy Tab S3 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
στην έκθεση MWC 2017 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ωστόσο, ο κατασκευαστής smartphone δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της συσκευής. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η συσκευή θα διατίθεται στην τιμή των περίπου 599 $ . 100 $ περισσότερο από το Galaxy Tab S2. Το μοντέλο 8-ιντσών θα μπορούν να το αγοράσουν στα 350 $ US και το μοντέλο 9.7-ιντσών θα κοστίζει 500 $ US.

Το πλέον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy Tab S3 που το κάνει να ξεχωρίζει από το Galaxy S2 θα είναι σίγουρα η συμπερίληψη της γραφίδας, την S Pen. Η γραφίδα έρχεται σε ένα πακέτο με το Galaxy Tab S3, που έχει αναβαθμιστεί για να έχουν αυξημένη ευαισθησία πίεσης και ένα μικρότερο άκρο (0,7 χιλιοστά). Με αυτό, ο χρήστης θα μπορεί να ζωγραφίζει σε επαγγελματικό επίπεδο με προχωρημένα Σχεδιαστικά Εργαλεία, PDF, Σχολιασμό και Screen Off Memo. Σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Galaxy Tab S3 έρχεται με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

Το Galaxy S2 ήρθε με Android Lollipop εγκαταστημένο. Αργότερα ενημερώθηκε με το Android 6.0 Marshmallow και τώρα περιμένει την ενημέρωση Nougat. Από την άποψη της μπαταρίας, και τα δύο είναι περισσότερο ή λιγότερο τα ίδια, με το Samsung Galaxy Tab S3 να έρχεται με μια μπαταρία 6.000 mAh σε σύγκριση με τα 5870 mAh μπαταρίας του Galaxy S2. Ενώ το Galaxy Tab S2 υποστηρίζει 30 ώρες χρόνο ομιλίας με το μοντέλο του 3G, δεν είναι γνωστό όμως το πόσο χρόνο ομιλίας θα υποστηρίζει  το Galaxy Tab S3  στα μοντέλα με Wi-Fi και LTE.

Το Samsung Galaxy Tab S2 έρχεται με παραλλαγές αποθήκευσης 64GB και 32GB, ενώ οι Wi-Fi και LTE παραλλαγές του Galaxy Tab S3 θα έχουν 32GB εγκαταστημένα. Και τα δύο tablet έχουν υποδοχές microSD για την επέκταση αποθήκευσης έως 256GB. Το τελευταίο Tab Galaxy Tab S3 είναι ο σίγουρος νικητής όταν πρόκειται για την ισχύ του επεξεργαστή και την ταχύτητα. Χρησιμοποιεί ένα Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή, σε σύγκριση με τον Snapdragon Galaxy Tab S2 που είναι ο 625 ή ένα Exynos 5433 επεξεργαστή. Το Tab S2 έρχεται με 3GB μνήμης RAM, μόλις 1GB μικρότερο από το διάδοχο του.

Το Samsung Galaxy S3 είναι επίσης πολύ μπροστά από την άποψη της κάμερας με μια πίσω κάμερα 13MP με αυτόματη εστίαση και μια κάμερα 8MP selfie με φλας. Το Galaxy Tab S2 έχει 8MP κύρια κάμερα και 2.5MP δευτερεύουσα κάμερα. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Galaxy Tab S3 είναι η δυνατότητα HDR και η αναπαραγωγή βίντεο 4Κ.

0 σχόλια: