Η Nokia επισήμως επιστρέφει, εγκαινιάζοντας το νέο Nokia 150.

Η Nokia επισήμως επιστρέφει, εγκαινιάζοντας το νέο Nokia 150.
Η Nokia επέστρεψε επίσημα. Η HMD Global, η επιχείρηση που κατέχει πλέον τις
εμπορικές άδειες της Nokia για τα επόμενα 10 χρόνια, ανακοίνωσε το πρώτο κινητό με τη νέα εταιρική σχέση και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Η νέα συσκευή ονομάζεται Nokia 150.

Το λανσάρισμα του Nokia 150 έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξαγορά της Nokia HMD Global. Το νέο δίδυμο σχεδιάζει να εισαγάγει νέα smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνεχίσει την απελευθέρωση κινητών με λιγότερες απαιτήσεις στις υπάρχουσες αγορές. Το Nokia 150 είναι ένα άλλο πέρα από το ήδη γνωστά και καλά Nokia : το Nokia 105, το Nokia 216 και Nokia 230.

Το Nokia 150 διαθέτει οθόνη QVGA 2,4 ιντσών με 240 x 320 ανάλυση και το συνηθισμένο περιβάλλον εργασίας, που έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι χρήστες Nokia. Η νέα συσκευή εξοπλίζεται "με σκληρό κέλυφος polycarbonate και ανθεκτικό στις γρατσουνιές χρώμα" για περισσότερη αντοχή. Το Nokia 150 έχει επίσης με δυνατότητα διπλής SIM.

Η κυκλοφορία του Nokia 150 έχει οριστεί για το 2017 το πρώτο τρίμηνο στην Ασία και τον Ειρηνικό, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη
το νέο τηλέφωνο της Nokia έρχεται με ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο, MP3 player και Bluetooth 3.0 με SLAM. Ακριβώς όπως τα προηγούμενα feature phones, το Nokia 150 έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που επιτρέπει έως και 22 ώρες χρόνο ομιλίας και 31 ημέρες του χρόνου αναμονής για το κανονικό μοντέλο. Η διπλή SIM έχει ένα χρόνο αναμονής των 25 ημερών.

Το Nokia 150 είναι εφοδιασμένο με ένα φακό, κάμερα VGA με φλας και μια εξωτερική υποδοχή μνήμης microSD που είναι επεκτάσιμη έως και 32 GB. Το κινητό τρέχει σε δικό του λειτουργικό σύστημα Series 30+ της Nokia. Έρχεται με προ-εγκατεστημένα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του κλασικού Snake Xenzia. Στη συσκευασία του συνοδεύεται με ένα φορτιστή micro-USB και ακουστικά.

Το Nokia 150 έρχεται σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό. Η νέα συσκευή λιανικώς για μόνο US 26 $ χωρίς τους φόρους. Η κυκλοφορία του Nokia 150 έχει οριστεί για το 2017 το πρώτο τρίμηνο στην Ασία και τον Ειρηνικό, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη.

0 σχόλια: