Το Twitter ανά Tweet παραμένει στο όριο 140 χαρακτήρων.

Το Twitter ανά Tweet παραμένει στο όριο 140 χαρακτήρων.
Εικασία ότι το όριο 140 χαρακτήρων θα εκπέσει, το
απέρριψε ο επικεφαλής του Twitter ο Jack Dorsey. Οι σκέψεις που ανακινούν για το όριο 140 χαρακτήρων στο Twitter, σύμφωνα με τον επικεφαλής δεν είναι θέμα, "Είναι ένας καλός περιορισμός για εμάς", είπε στο τηλεοπτικό κανάλι NBC. Στο Twitter είχαν κάνει πριν από δύο μήνες συζητήσεις δημόσια για να καταργηθεί το όριο των 140 χαρακτήρων και να επιτραπεί μέχρι 10.000.

Το ανώτατο όριο των 140 χαρακτήρων ανά Tweet επιστρέφει το Twitter στην ανάπτυξη πριν από μια δεκαετία που αρχικά βασίστηκε στο SMS. Η μορφή εισήχθη στην online υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων, αλλά εγκλιματίσθηκε. Ο συνιδρυτής Ντόρσι είχε φέρει την κατάργηση του περιορισμού πριν δύο μήνες στη συζήτηση.

Στη συνέχεια επισημαίνει ότι οι χρήστες θέλουν να δημοσιεύσουν πλέον κείμενα, και τώρα είναι συχνά πολύ φορτωμένο. Το Twitter θα προσπαθήσει να δοκιμάσει πράγματα που θα ήθελαν οι χρήστες, δήλωσε ο Dorsey.

Το Twitter γιορτάζει τη δέκατη επέτειό του

Ο Ντόρσι θα κάνει Twitter για αρχάριους ελκυστικό για να τονώσει της παραπαίουσα ανάπτυξη. Πρόσφατα ο αριθμός των ενεργών χρηστών είχε μειωθεί. Η υπηρεσία γιορτάζει τη δέκατη επέτειό της τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου όταν ο Ντόρσι είχε στείλει το πρώτο Twitter μήνυμα.

Για τον πρώτο γύρο των γενεθλίων της υπηρεσίας σύντομων μηνυμάτων, ωστόσο, έχει λίγα για να γιορτάσει. Πρόσφατα για πρώτη φορά, ο αριθμός των ενεργών χρηστών ελαττώθηκε ελαφρώς. Στον ισολογισμό θα βρεθούν τα νούμερα στο κόκκινο και η μετοχή τώρα είναι πολύ χαμηλότερη από την τιμή έκδοσης του 2013, όταν εισήχθη στο χρηματιστήριο.

""Ο καθένας μπορεί να υπερβεί τις ιδέες και τις πληροφορίες του αμέσως πέρα από τα σύνορα" είναι το επίσημο σύνθημα του Twitter. Το να χτίσει κάποιος μια κερδοφόρα επιχείρηση, αποδεικνύεται δύσκολο.

Για την έναρξη του Twitter πριν από δεκαετίας αρχικά δεν ήταν έτοιμη να γίνει έναρξη μιας online υπηρεσίας για να βγάλουν λεφτά. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε τυχαία. Η μικρή εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο ήθελε να αναπτύξει μια υπηρεσία ήχου για το δίκτυο. Σε μια συνεδρία καταιγισμού ιδεών, ο ιδρυτής Jack Dorsey πρότεινε την αποστολή σύντομων μηνυμάτων κατάστασης σε όλα τα μέλη της ομάδας μέσω SMS, και έτσι όλοι να γνωρίζουν ακριβώς τι έργο επιτελεί ο καθένας. Σε δύο εβδομάδες, ένα πρωτότυπο δημιουργήθηκε. Στη συνέχεια πέτυχε το Twitter την επανάσταση, έτσι ιδρύθηκε η εταιρεία Twitter Inc.





0 σχόλια: