Η Sony και η Logitech κάνουν επίδειξη το "Έξυπνο Σπίτι".





Η Sony και η Logitech κάνουν επίδειξη το "Έξυπνο Σπίτι" μέσω έλεγχου μιας τηλεόρασης Android.
Η Logitech φέτος θα κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τις Android Sony τηλεοράσεις, η οποία θα
δώσει τη δυνατότητα να μπορείτε να ελέγξετε τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι σας και να δημιουργήσετε διάφορα σενάρια.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές μιλούν για το έξυπνο ή συνδεδεμένο σπίτι, και η είσοδος της Sony σε αυτό το πεδίο φαίνεται να βασίζεται εν μέρει στην τηλεόραση Android και σε μια συνεργασία με τη Logitech.

Η ιδέα δεν είναι να προσφέρει η Sony μόνο την απόλαυση της τηλεόρασης στο σαλόνι μας. Θα είναι επίσης δυνατό να ελέγχει τα φώτα, αισθητήρες, και άλλες συνδεδεμένες συσκευές από ένα κινητό, υπολογιστή ή tablet. Ωστόσο, καθιστώντας την τηλεόραση ένα από τα κέντρα ελέγχου μπορείτε να δημιουργήσετε ορισμένα σενάρια, όπως "να χαμηλώστε τα φώτα, να ενεργοποιήστε το SoundBar και να κλείσετε τις κουρτίνες όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία". Με άλλα λόγια τα πράγματα που είναι σχετικά με την τηλεόραση δίνοντας σας μια νέα εμπειρία. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα απευθείας από την εφαρμογή.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε το Logitech Hub και μια νέα Android TV εφαρμογή από τη Logitech. Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2016. Το Hub είναι ήδη διαθέσιμο για 100 δολάρια. Εάν θέλετε να ελέγχετε συσκευές που βασίζονται στο πρωτόκολλο ZigBee θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόσθετο ZigBee Hub για 100 δολάρια.

Η Logitech υποστηρίζει σήμερα πάνω από 270.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των θερμοστατών της Nest, και νέα προϊόντα που προστίθενται στον κατάλογο συνεχώς.

0 σχόλια: