Στο iPhone 6 ή 6s όταν εμφανισθεί το Error 53 τι σημαίνει;

το iPhone 6s
Όταν το Error (σφάλμα) 53  εμφανισθεί στο iPhone 6 ή ενός 6s  σημαίνει ότι η επισκευή του  έγινε  σε μη εγκεκριμένο εργαστήριο, το οποίο όμως η Apple δεν αποδέχεται.

Μετά μια ενημέρωση σε πολλούς χρήστες iPhone εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος 53 και δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους. Αυτό οφείλεται διότι όταν παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο κουμπί Home, δώσανε το κινητό τους για επισκευή σε ένα ανεξάρτητο εργαστήριο επισκευής, το οποίο όμως η Apple δεν αποδέχεται.

Ένα άρθρο στην "Guardian" προκάλεσε μεγάλη αναταραχή αυτές τις μέρες. Η βρετανική εφημερίδα είχε αναφερθεί σε χιλιάδες ιδιοκτήτες iPhone, που δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους, αφού είχαν δώσει για να επισκευαστεί το κουμπί Home σε ανεξάρτητα εργαστήρια. Κατ 'αρχάς, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί σωστά, μόνο μετά από μια ενημέρωση, η συσκευή εμφανίζεται μια αναφορά στο "Σφάλμα 53". Ένας ανεξάρτητος φωτογράφος που έδωσε το iPhone του σε ένα εργαστήριο, ήταν ένας από εκείνους που επηρεάστηκε. Είπε στην εφημερίδα "Guardian", ότι στο Λονδίνο το Apple Store, του είπαν ότι η επισκευή δεν είναι εφικτή. Ο άνθρωπος αγόρασε απρόθυμα μια μονάδα αντικατάστασης.

Σχεδόν όσε λες οι περιπτώσεις που παρουσιάστηκε το σφάλμα 53 υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τα iPhones δόθηκαν σε ένα άνευ αδείας της Apple εργαστήριο. Σε δήλωσή της, η Apple είπε στην "Guardian", η ασφάλεια των πελατών να το λάβει πολύ σοβαρά ότι το σφάλμα (Error) 53 θα ενεργοποιηθεί εάν το λειτουργικό σύστημα αντιληφθεί ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί Home δεν ταιριάζει σωστά με τα άλλα στοιχεία του κινητού.

0 σχόλια: