Η Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy Α3, Α5, Α7.

Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy Α3, Α5, Α7. Κινητά μεσαίας κατηγορίας με κάποια high-end χαρακτηριστικά.
Η Samsung συνεχίζει να αναβαθμίζει το νέο Galaxy Α το οποίο θα ξεκινά σε τιμή από περίπου
350 $. Η εταιρεία δημιουργεί περισσότερα κέρδη στα smartphone χαμηλού κόστους.

Η Samsung χωρίς να χάσει χρόνο ανακοινώνει κινητά για το 2016: Την Τετάρτη, η εταιρεία παρουσιάζοντας τρεις συσκευές Galaxy Α που θα πρωτοξεκινήσουν να πωλούνται αυτό το μήνα στην Κίνα και αργότερα σε όλο τον κόσμο με τιμή εκκίνησης κάτω από 350 $.

Το Α3 χρησιμοποιεί ένα 4,7-ιντσών οθόνη 1280 x 720, ενώ το Α5 είναι πιο μεγάλο στις 5,2-ίντσες με οθόνη ανάλυσης 1920 x 1080. Το μεγαλύτερο Α7 διαθέτει οθόνη 5,5 ίντσες, επίσης με ανάλυση 1920 x 1080. Και τα τρία κινητά χρησιμοποιούν την τεχνολογία Super AMOLED οθόνη της Samsung.

Οι επεξεργαστές Exynos της Samsung λειτουργούν και στις τρεις συσκευές με το Α3 εφοδιάζεται με ένα 1,5 GHz οκταπύρηνο επεξεργαστή. Οι δύο μεγαλύτερες συσκευές έχουν οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHz. Και τα τρία έχουν μια διαφορετική ποσότητα μνήμης: 1,5 GB μνήμης RAM στο Α3, 2 GB στο Α5 και 3 GB μνήμης στο μεγαλύτερο μοντέλο. Το καθένα έρχεται με 16 GB εσωτερική μνήμη και σε αντίθεση με τη ναυαρχίδα Galaxy S line – διαθέτουν μια υποδοχή κάρτας microSD

Και τα τρία θα έχουν την επιλογή διπλής SIM, υποστήριξη για το S-Voice και χαρακτηριστικά ασφαλείας KNOX της Samsung. Αν κάποιος θέλει το Samsung Pay, σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξει το Galaxy Α5 ή Α7. Η συνδεσιμότητα Mobile είναι ευρείας ζώνης και προέρχεται από την Cat LTE. 6, έχουν ραδιόφωνο τα δύο μεγαλύτερα τηλέφωνα, ενώ το Galaxy A3 χρησιμοποιεί Cat. 4 μόντεμ.


  Χαρακτηριστικά του Galaxy A5
Καθένα από τα 3 μοντέλα είναι εφοδιασμένο με μια 13 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος με f / 1.9 διάφραγμα και 5 megapixel στο μπροστινό μέρος. Διαθέτουν Οπτική σταθεροποίηση εικόνας τα A5 και A7 κινητά.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε επίσημες τιμές στο δελτίο ειδήσεων της. Να περιμένετε το Galaxy Α3 στο λιανικό εμπόριο για 329 € και το Galaxy Α5 να κοστίσει 399 €. Στο SamMobile site αναμένει ότι η μεγαλύτερη τιμή τουGalaxy Α7 θα είναι 469 €, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ενώ τα τηλέφωνα των Galaxy S έχουν τραβήξει πολλή προσοχή, η Samsung έχει δημιουργήσει περισσότερα από τα κέρδη της από smartphone χαμηλότερου κόστους.

Η Galaxy J γραμμή αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του τμήματος, πουλώντας περισσότερο στις γραμμές Α και S. Αλλά η Samsung δεν μπορεί να εγκαταλείψει εντελώς τις μεσαίες και υψηλής τεχνολογίας αγορές. Οι ιδιοκτήτες του χαμηλότερου κόστους μπορεί να θέλουν να και επιθυμούν να διαθέτουν οι συσκευές τους περισσότερες δυνατότητες, καλύτερες φωτογραφίες και ταχύτερη απόδοση.

0 σχόλια: