Η ASUS παρουσιάζει τα πιο ισχυρά μοντέλα της σε laptop τη σειράς Ν, το N552 και το N752.

Η ASUS παρουσιάζει τα πιο ισχυρά μοντέλα της σε laptop τη σειράς Ν, το N552 και το N752.
Η ASUS ανακοίνωσε δύο νέους φορητούς υπολογιστές σειράς Ν, το 15,6-ιντσών N552 και το 17,3 ιντσών το N752. Αυτά είναι τα τελευταία και πιο
ισχυρά μοντέλα επικεντρωμένα στη ψυχαγωγία, προσφέροντας ανεπανάληπτες επιδόσεις εφοδιασμένα από τους οκταπύρηνους επεξεργαστές της Intel Core i7 της τελευταίας 6η γενιάς και με την NVIDIA GTX gaming-grade σειρά γραφικών.

Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την ταχύτερη, συμπεριλαμβανομένων 10 Gbit/s SuperSpeed θύρα ​​USB (USB 3.1 Gen 2) με την επαναστατική θύρα τύπου C, DDR4 RAM και εξαιρετικά γρήγορη με PCIe 3.0 x4 επιλογές χρήσης δίσκων SSD. Τα εκπληκτικά λεπτομερή εκπληκτικά γραφικά με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων τροφοδοτούν έως και 4K / UHD (3840x2160) ευρεία γκάμα IPS οθόνες. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον αποκλειστικό ήχο ASUS SonicMaster, ενσωματώνουν την τεχνολογία ICEpower, για απίστευτη ποιότητα ήχου. Το αλουμίνιο-επενδυμένα, εύκολο στον ανοικτό σχεδιασμό N552 και N752 είναι πρακτικά αλλά με πλούσιες και πανέμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που φανερώνουν εντυπωσιακούς φορητούς υπολογιστές που ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Πρωτοφανείς Επιδόσεις

Κάθε μεμονωμένο εξάρτημα του N552 και N752 επιλέγεται για να παρέχει εξαιρετική απόδοση. Ένας υψηλής απόδοσης οκταπύρηνος επεξεργαστής 6ης γενιάς της Intel Core i7, την κορυφαία κάρτα γραφικών την 960Μ GeForce GTX της NVIDIA και με το τελευταίο λειτουργικό της Microsoft τα Windows 10, προβλέπουν υψηλής τάξεως απόδοση. Για μέγιστη ανταπόκριση, δίνεται η δυνατότητα χρήσης δίσκων έως 512GB SSD PCIe x4 1500MB/s και συνδυάζεται με 16 GB μνήμης RAM DDR4. Η σύνδεση θύρας USB Type-C καθιστά τις συσκευές εξαιρετικά εύχρηστες στη σύνδεση τους, ενώ τα 10 Gbit/s SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 2) παρέχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 20 φορές γρηγορότερες από το USB 2.0 και δύο φορές από την USB 3.0.

Μοναδικές 4K εικόνες UHD

Οι ASUS N552 και N752 διαθέτουν ανάλυση 4K/UHD (3840 x 2160) με IPS οθόνες και 4 φορές περισσότερα pixel από το πρότυπο Full HD. Με μια πυκνότητα pixel 282ppi, η οθόνη UHD 4K προσφέρει απίστευτα καθαρές και ευκρινείς εικόνες καθιστώντας τις φωτογραφίες, τα βίντεο και ακόμη και το μικρότερο κείμενο να φαίνονται πιο ευκρινή από ποτέ. Η IPS τεχνολογία αποφεύγει το χρώμα και τη μείωση της αντίθεσης όταν η οθόνη προβάλλεται σε ευρεία γωνία έως 178 μοίρες. Με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων μέχρι και 72% NTSC, 100% sRGB και 74% Adobe RGB, τα χρώματα είναι πιο ακριβή και πιο ζωντανά από ό, τι στις τυπικές οθόνες. Η ASUS Splendid Technology εξασφαλίζει περαιτέρω πράγματι κάθε είδους οπτικό περιεχόμενο να εμφανίζεται πάντα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Επιπλέον, η ASUS Λειτουργία ASUS Eye Care μειώνει τα επίπεδα του μπλε φωτός έως και 33% για μια πιο άνετη εμπειρία όταν η οθόνη προβάλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο πιο απίστευτος ήχος σε ένα φορητό υπολογιστή

Για να συμπληρώσει τις εκπληκτικές δυνατότητες της N552 και N752, η ASUS χρησιμοποιεί τον ήχο SonicMaster, που ενσωματώνει την τεχνολογία ICEpower, δίνοντας στη σειρά N πλούσια, καθαρή, κινηματογραφική ποιότητα ήχου surround από τις πιο ισχυρές σε μπροστινά ηχεία. Με ισχυρό hardware και τελειοποιημένο λογισμικό, η σειρά N προσφέρει βαθιά, πλούσια μπάσα και κρυστάλλινα καθαρά φωνητικά, ακόμα και σε υψηλά επίπεδα έντασης. Η αποκλειστική εφαρμογή της ASUS AudioWizard επιτρέπει στους χρήστες άμεση εναλλαγή μεταξύ 6 προεπιλεγμένων λειτουργίας και προσφέρει τον καλύτερο ήχο για κάθε είδους περιεχομένο σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Κομψή σχεδίαση από αλουμίνιο

Πανέμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες αφθονούν στους ASUS N552 και N752, με το αλουμινένιο-επενδυμένα κάλυμμα και στην περιοχή του πληκτρολογίου, και με την αποκλειστική σχεδίαση γύρω από τις γρίλιες ηχείων. Ο σχεδιασμός είναι πρακτικός αλλά εκλεπτυσμένος, και το απαλά φωτισμένο λογότυπο της ASUS στο καπάκι αναδεικνύει τη προτίμηση και το στυλ του χρήστη. Το εργονομικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό είναι γερά κατασκευασμένο σε ένα ενιαίο κομμάτι για μια υπέροχη εμπειρία πληκτρολόγησης. Οι φορητοί υπολογιστές 15,6 ιντσών και 17,3 ιντσών της νέας σειράς N είναι οι ιδανικοί φορητοί high-end, δίνοντας τώρα στους χρήστες τη δυνατότητα ψυχαγωγίας οπουδήποτε.
Σχετικά άρθρα :

οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς X Η ASUS παρουσιάζει τη νέα σειρά των X Laptops

0 σχόλια: