Η LG αναβαθμίζει το tablet G Pad 10.1 με καλύτερη οθόνη και περισσότερη δύναμη.

Το τελευταίο tablet της LG, το G Pad II 10.1, είναι πιο ισχυρό
Το τελευταίο tablet της LG είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, αλλά έχει επίσης μια ελαφρώς μικρότερη μπαταρία. Ακόμη αν και η αγορά των tablet είναι σε πτώση, οι κατασκευαστές δεν παραιτούνται από αυτήν την κατηγορία προϊόντων. Η LG θα παρουσιάσει το καλύτερο μοντέλο της σειράς του το tablet G Pad στην IFA εμπορική έκθεση στο Βερολίνο.

Το τελευταίο tablet της LG, το G Pad II 10.1, είναι πιο ισχυρό και έχει μια καλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, αλλά έχει επίσης μια ελαφρώς μικρότερη μπαταρία.

Διαθέτει ένα τετραπύρηνο 2.26 GHz Snapdragon επεξεργαστή 800 G Pad II και με μια οθόνη 10,1 ιντσών, που έχει ανάλυση 1200 x 1920 pixel. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα επάνω από την αρχική του G Pad 10.1 το οποίο είχε επεξεργαστή Snapdragon 400 και μια pixel ανάλυση οθόνης 800 x 1280.

Η G Pad II έχει επίσης 2GB μνήμης RAM και 16GB ενσωματωμένη αποθήκευση , που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας microSD του tablet. Υπάρχει μια 5-megapixel κάμερα στο πίσω μέρος και μια κάμερα 2 megapixel στο μπροστινό μέρος.

Χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα περιλαμβάνουν μια λειτουργία Reader, το οποίο καθιστά την ανάγνωση e-books πιο άνετα, μειώνοντας το μπλε φως της οπίσθιο φωτισμό της οθόνης, σύμφωνα με την LG. Από την πλευρά του λογισμικού, το tablet έρχεται προεγκατεστημένο με το Microsoft Office και επιπλέον 100GB δωρεάν onedrive αποθήκευσης για δύο χρόνια.

Το νεοφερμένο tablet της LG θα ανταγωνιστεί με τη Samsung, που ξεκίνησε πρόσφατα το Galaxy Tab S2 9.7. Τα δύο αυτά προϊόντα αντιπροσωπεύουν διαφορετικές σχολές σκέψης με πολλούς τρόπους, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό tablet.

Η Samsung αποφάσισε να μεταβείτε σε μια τετραγωνισμένη μορφή οθόνης στο Tab S2, όπως ακριβώς και για τα iPads της Apple. Η LG από την άλλη πλευρά, έχει επιλέξει μια ευρεία οθόνη στο G Pad II. Το tablet της Samsung είναι επίσης πολύ ελαφρύτερο κατά 389 γραμμάρια έναντι 489 γραμμάρια. Αλλά κάνοντας το tablet της βαρύτερο, η LG θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια 7.400 mAh μπαταρία (η οποία εξακολουθεί να είναι μικρότερη από ό, τι στο αρχικό της μοντέλο). Η μπαταρία για το Tab S2 έχει χωρητικότητα 5.870 mAh.

Το tablet της Samsung είναι επίσης πιο ισχυρό και έχει μια οθόνη με περισσότερα pixel, και με πολύ υψηλότερη τιμή.

Η LG δεν αποκάλυψε, πότε το G Pad II 10.1 θα πάει προς πώληση, αλλά είπε ότι θα είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Τιμολόγηση για τα μοντέλα LTE και Wi-Fi θα ανακοινωθούν τοπικά αργότερα,είπε η εταιρεία.

0 σχόλια: