Η Apple αντικαθιστά την κάμερα στο iPhone 6 Plus.

Σε μερικά smartphone της Apple του iPhone τύπου-6 Plus, η κάμερα iSight παρουσιάζει ένα
πρόβλημα. Ως εκ τούτου, ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής για τις προβληματικές συσκευές.

Η Apple αντικαθιστά την πίσω κύρια κάμερα δωρεάν σε μερικά iPhones τύπου-6 Plus που παρουσίασαν ένα σφάλμα. "Έχουμε διαπιστώσει ότι σε ένα μικρό ποσοστό των συσκευών του iPhone 6 Plus, η κάμερα iSight διαθέτει ένα ελαττωματικό στοιχείο", γράφτηκε σε μια ιστοσελίδα υποστήριξης της Apple. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει θολές εικόνες. Οι πληγείσες συσκευές έχουν σειριακούς αριθμούς σε μια συγκεκριμένη περιοχή που πωλήθηκαν σύμφωνα με την Apple, κυρίως μεταξύ του Σεπτεμβρίου 2014 και Ιανουάριο 2015.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα iPhones έχουν ήδη άλλες ζημιές που μπορεί να επηρεάσουν την ανταλλαγή της κάμερας, όπως μια ραγισμένη οθόνη, έτσι ώστε αυτό το ελάττωμα πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα. Για το σκοπό αυτό, εντούτοις, ο πελάτης μπορεί να ζητηθεί, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες να πληρώσει, ειπώθηκε από την πλευρά της Apple.

Αν η δική τους συσκευή πραγματικά επηρεάζεται, οι ιδιοκτήτες του iPhone-6 Plus μπορούν να το ελέγχουν μέσω μιας ειδικής σελίδας υποστήριξης χρησιμοποιώντας τον αύξοντα αριθμό των smartphone τους. Η αντικατάσταση μπορεί στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί μέσα από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Apple, ένα κατάστημα λιανικής της Apple ή της υποστήριξης της Apple στο Διαδίκτυο. Ο κατασκευαστής συνιστά να βεβαιωθούν oτι προηγουμένως δημιούργησαν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της συσκευής τους.

Όποιος αγόρασε το iPhone εκτός της ΕΕ πρέπει να πραγματοποιήσουν την αντικατάσταση στη χώρα προέλευσης. Σε μια πώληση εντός της ΕΕ η αντικατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα κράτη μέλη. Μια παράταση της εγγύησης δεν συνδέεται με την αντικατάσταση της κάμερας της Apple.

0 σχόλια: