Google I / O :Η Google παρουσιάζει το νέο σύστημα πληρωμών για Android. Τι θα γίνει με το Google Wallet;

Google Wallet logo
Η Google σύμφωνα με ένα δημοσίευμα εφημερίδας θέλει να εισαγάγει ένα νέο σύστημα πληρωμών για συσκευές Android. Με την Υπηρεσία
Android Pay θα πρέπει να πραγματοποιούν πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω εφαρμογών και προγραμμάτων πιστότητας πελατών, ανέφερε η "New York Times". Η εταιρεία του Διαδικτύου θέλει να παρουσιάσει την πλατφόρμα στο συνέδριο προγραμματιστών Google I / O.

Επιπλέον, οι καταναλωτές του ψηφιακού Google Wallet θα πρέπει να είναι σε θέση να στείλουν χρήματα ο ένας στον άλλον, είπε, επικαλούμενος ενημερωμένο άνθρωπο. Ο Sundar Pichai διευθυντής της Google είχε εργαστεί σε ένα σύστημα Android πληρωμών για πρώτη φορά στις αρχές Μαρτίου.

Το διήμερο ετήσιο συνέδριο της Google I / O είναι το κύριο γεγονός, στο οποίο ο γίγαντας του Διαδικτύου παρουσιάζει το νέο λειτουργικό σύστημα Android κινητών και άλλα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Με το Android Pay να ευρίσκεται καθοδόν, το Google Wallet περιστρέφεται για να επικεντρωθεί στις προσωπικές μεταβιβάσεις χρημάτων.

Το Android Pay τώρα παραμερίζει το Google Wallet σαν τη νέα φορητή λύση πληρωμής για Android. Δεν είναι ακόμη εδώ, αλλά όταν φθάνει, τι θα συμβεί με την τρέχουσα λύση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου της Google;

Το Google Wallet δεν πηγαίνει μακριά. Αντ 'αυτού η Google το μετατρέπει σε μια Gmail-φιλική έκδοση του PayPal, εστιάζοντας σε κοινή χρήση και λήψη χρημάτων από άλλα άτομα. Αυτό ήδη είναι μια λειτουργία του Google Wallet, αλλά υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση.

Για παράδειγμα, η Google λέει ότι η κατασκευή νέων εφαρμογών για Android και iOS θα επιτρέπουν σε οποιονδήποτε που θα κατέχει μια χρεωστική κάρτα στις ΗΠΑ να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα "δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά," ακόμη και αν η άλλη πλευρά δεν έχει την εφαρμογή. Τα χρήματα που λαμβάνει μπορούν στη συνέχεια να αποσταλούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή να ξοδευτούν με μια κάρτα Google Wallet.

Το Google δεν ανακοίνωσε κανένα είδος χρονοδιάγραμμα για την περίπτωση που θα απελευθερώσει τις νέες εφαρμογές, αλλά αυτό μάλλον θα συμβεί από τη στιγμή που το Android Pay θα εισαχθεί αργότερα αυτό το έτος.

Η ιστορία πίσω από την ιστορία: Το Apple Pay τράβηξε το χαλί κάτω από το Google Wallet και έγινε γρήγορα μια δημοφιλής λύση πληρωμών μέσω κινητού με την καλύτερη ασφάλεια. Η Απάντηση της Google είναι το Android Pay, που διατυπώθηκε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο Google I / O. Το Android Pay χρησιμοποιεί μια παρόμοια μέθοδο πληρωμής όπως στην Apple Pay, αποκρύπτοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν κάνετε μια πληρωμή.

0 σχόλια: