Ο Andreas L. φαίνεται να είχε ήδη προβάρει τη συντριβή του μοιραίου αεροπλάνου των Gemanwings στην πτήση προς Βαρκελώνη.

Φαίνεται o συγκυβερνήτης Andreas L. να είχε ήδη προβάρει τη συντριβή του μοιραίου αεροπλάνου των Gemanwings στην πτήση προς Βαρκελώνη. Κατά το ατύχημα, ο 27-χρονος οδήγησε συνειδητά στο θάνατο 149 άτομα.
Ανδρέας Λ να είχε ήδη "προβάρει" τη συντριβή της πτήσης Germanwings 4U9525 στην πτήση προς Βαρκελώνη. Αυτό προκύπτει από την ενδιάμεση έκθεση, που υπέβαλε ένας ερευνητής σήμερα.
Στις έρευνες της καταστροφής του αεροπλάνου των Germanwings στις γαλλικές Άλπεις έχει ενδυναμωθεί όλο και περισσότερο η απόδειξη της πρόθεσης του συγκυβερνήτη για τη συντριβή, σύμφωνα με μια έκθεση των μέσων ενημέρωσης. Κατά συνέπεια, ο συγκυβερνήτης είχε ήδη προβάρει την κάθοδο στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Βαρκελώνη την ίδια ημέρα, αναφέρει η «Bild», επικαλούμενη πληροφορίες από το περιβάλλον της Γαλλικής Αρχής Ασφάλειας της Αεροπορίας. Αυτό προκύπτει από τις έρευνες από τον καταγραφέα δεδομένων.

Σε μια ενδιάμεση έκθεσή τους οι αρχές που δεν το παρουσιάσουν ακόμη "για ένα λεπτό ελεγχόμενης πτήσης έγινε μια τεχνικά αβάσιμη κάθοδος" χωρίς λόγο. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ότι ο συγκυβερνήτης για τη συντριβή της πτήσης του, ήθελε όχι μόνο να την πραγματοποιήσει αλλά ακόμη προηγουμένως να τη δοκιμάσει. 

Μέχρι σήμερα, οι ερευνητές δεν έχουν αποκλείσει ότι η πράξη οφείλεται σε ψυχολογική έκτακτη κατάσταση, στην πτήση της επιστροφής. Σύμφωνα με τις σημερινές γνώσεις ο συγκυβερνήτης έχει πετάξει σκόπιμα το Airbus A320 των German Wings της θυγατρικής Lufthansa στις 24 Μαρτίου εναντίον του βουνού.

Όλα τα 150 επιβαίνοντες του πτήσης σκοτώθηκαν. Ο συγκυβερνήτης υπέφερε τα τελευταία χρόνια από κατάθλιψη. Οι γερμανικές ερευνητές βρήκαν στοιχεία για σχέδια αυτοκτονίας.

0 σχόλια: