Sony:Το PlayStation και τα βιντεοπαιχνίδια πουλάνε καλύτερα από ό, τι αναμενόταν.

Sony:Το PlayStation και τα βιντεοπαιχνίδια πουλάνε καλύτερα από ό, τι αναμενόταν.
Η ιαπωνική εταιρεία Sony έχει αυξήσει τον αναμενόμενο τζίρο της για δεύτερη φορά. Αυτό οφείλεται στις ισχυρές πωλήσεις των παιχνιδιών του PlayStation καθώς και τους αισθητήρες της κάμερας. Η Sony έκανε νέους υπολογισμούς που δείχνουν ότι κατά το τελευταίο οικονομικό έτος είχε λειτουργικό κέρδος 569 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Kazuo Hirai Διευθύνων Σύμβουλος της Sony, δίνει έμφαση την κερδοφορία, παρά την ταχεία ανάπτυξη. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί εδώ και 20 χρόνια το 2018, το καλύτερο αποτέλεσμα, γράφει το Bloomberg.

Το PlayStation και οιαισθητήρες της κάμερας εξασφαλίζουν κερδοφορία

Η Sony μετά από χρόνια ζημιών με τη νέα εταιρική δομή της μειώνει το κόστος. Για αυτό ο Kazuo Hirai διαχώρισε τους κλάδους της εταιρίας που ασχολούνται με την τηλεόραση και τα smartphone. Αυτό θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο ανεξάρτητα και να γίνουν πιο κερδοφόρες. Παρόμοια σχέδια είναι διαθέσιμα για τα τμήματα ήχου και βίντεο της εταιρίας. Οι προσοδοφόρα τομείς της επιχείρησης στους οποίους η Sony δεν έχει να φοβάται πολύ τον ανταγωνισμό, όπως το PlayStation, τους αισθητήρες κάμερας και video games, θα αναπτυχτούν πολύ καλύτερα από ό, τι αναμενόταν.

0 σχόλια: