Η TAG Heuer συμμάχησε μαζί με την Intel και τη Google με στόχο να αντεπιτεθούν στο ρολόι της Apple.

Η TAG Heuer συμμάχησε μαζί με την Intel και τη Google  με στόχο να αντεπιτεθούν στο ρολόι της Apple.
Η TAG Heuer κατασκευαστής ρολογιών σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο SmartWatch του σε μια συμμαχία με την Intel και τη Google. Η ελβετική εταιρία πολυτελών ρολογιών ανακοίνωσε τη συμμαχία στις 19 Μαρτίου στο εκθεσιακό χώρο της Βασιλείας στη βιομηχανία ρολογιών περισσότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη πώλησης του ρολογιού της Apple. Η TAG Heuer θα σχεδιάζει και να παράγει το ρολόι, η Google θα προσφέρει μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android για ρολόγια. Από την Intel τα τσιπ της για να κάνουν το ρολόι "έξυπνο". Ο διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer Jean-Claude Biver μίλησε για την πιο σημαντική ανακοίνωση του στα 40 χρόνια της δουλειάς του.

Η Apple φέρνει το ρολόι της στις 24 Απριλίου στην αγορά. Ειδικά η ομάδα του iPhone χρησιμοποιεί εκδόσεις από χρυσό και ανοξείδωτο χάλυβα των ρολογιών της Apple, και βάζει στο στόχαστρο με έμφαση στο σχεδιασμό και τη μόδα με ρητά κλασικά ρολόγια. Ο Biver είχε πει μετά τις πρώτες ανακοινώσεις από την Apple το περασμένο έτος ότι δεν περίμενε να έχει μεγάλο αντίκτυπο από την είσοδο της Apple στην επιχείρηση του ρολογιού. Η Apple αγωνίστηκε πέρυσι επίσης να προσλάβει ένα διευθυντή πωλήσεων.

Η Google σχεδιάζει ήδη το "Android Wear" ένα λογισμικό για τα ρολόγια των διαφόρων ηλεκτρονικών προμηθευτών, όπως της Motorola, LG και Huawei. Η Intel συμμετέχει από την πλευρά του λεγόμενου διαδικτύου των πραγμάτων με τους προγραμματιστές της πάνω στη βάση του SmartWatch.
Σχετικά θέματα :
Η Apple παρουσίασε τελικά το πρώτο δικό της Smart Watch.
 

0 σχόλια: