Η Sony λανσάρει το νέο Smartphone Xperia E4g LTE μοντέλο. Τιμή, Προδιαγραφές.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Sony είχε παρουσιάσει 3G με το smartphone Xperia Ε4 και τώρα η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μοντέλα με 4G LTE.
Το Xperia Ε4 έθεσε ως στόχο να φέρει πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα και σε χαμηλότερης βαθμίδος συσκευές με την ίδια ποιότητα και ευκολίες, που περίμεναν από τη Sony. Το Xperia E4g φέρνει την ίδια ποιότητα και την ευκολία χρήσης, αλλά με εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 4G LTE, "δήλωσε ο Τόνι McNulty, Αντιπρόεδρος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Sony Mobile Communications.

 «Με απλή εγκατάσταση και απαράμιλλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 ημέρες, πιστεύουμε ότι και τα δύο μοντέλα αντιπροσωπεύουν αξία για όσους θέλουν την καλή τεχνολογία της Sony και τις εμπειρίες που συχνά συνδέεται μόνο με τις high-end συσκευές", πρόσθεσε.

Το νέο ο Xperia E4g ενσωματώνει αρκετά ίδιες προδιαγραφές όπως το Xperia Ε4. Περιλαμβάνει ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή 1.5GHz MediaTek τετραπύρηνο επεξεργαστή και χαρακτηριστική συνδεσιμότητα δικτύου 4G, ενώ το δεύτερο στη σειρά θα έρχεται με 1.3GHz chipset και υποστήριξη δικτύου 3G.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ορίζεται οθόνη 5,0 ιντσών qHD, το Android 5.0 OS λειτουργικό, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και μια μπαταρία 2300mAh που μπορεί σε κατάσταση αναμονής να διαρκέσει μέχρι 653 ώρες.

Sony Xperia E4g τιμή και λεπτομέρειες: "
Με απλό set-up και απαράμιλλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 ημέρες, πιστεύουμε ότι και τα δύο μοντέλα αντιπροσωπεύουν αξία για όσους θέλουν πριμοδότηση της Sony τεχνολογία και τις εμπειρίες που συχνά συνδέεται μόνο με high-end συσκευές", πρόσθεσε.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το νέο Xperia E4g θα εμφανιστεί στα καταστήματα σε επιλεγμένες αγορές τον Απρίλιο για 129 € (περίπου 146$ / 9.100₹). Λέγεται ότι είναι διαθέσιμο τόσο σε μοντέλα single-SIM και διπλή SIM.

Βασικές προδιαγραφές του Sony Xperia E4g:


Μοντέλο Sony Xperia E4g
Οθόνη 5 ίντσες qHD (960x540p)
Η οθόνη προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί ασπίδα στις γρατσουνιές
Λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop
Επεξεργαστής (CPU) 1.5GHz MediaTek Cortex A7 τετραπύρηνη CPU [Τύπος: MT6732]
RAM 1GB
Μνήμη 8GB, επεκτάσιμη έως 32GB
Κάμερα .  Κυρίως κάμερα: 5.0-megapixel με LED flash, 4X digital zoom, HDR, full HD καταγραφή video, αυτόματη αναγνώρισης της σκηνής
· Μπροστινή κάμερα: 2.0-megapixel με δυνατότητα καταγραφής HD video
Μπαταρία    2300 mAh, Χρόνος ομιλίας: έως 12 ώρες 42 λεπτά, χρόνος Standbyκλείνει στις 653 ώρες,χρόνος ακρόασης μουσικής: έως 64 hours 46 λεπτά, χρόνος λειτουργίαςVideo: κλείνει σε 6 ώρες 57 λεπτά.
Δίκτυο 2G, 3G & 4G-LTE
Επιπρόσθετα Μονή-SIM υποδοχή (Διπλή-SIM έρχεται προαιρετικά), Bluetooth v4.1, Wi-Fi, USB v2.0, Sony 3D Surround τεχνολογία ήχου, A-GPS για πλοήγηση.
Διαστάσεις 137.0 x 75.0 x 10.5 mm
Βάρος 135 g
Χρώματισμοί Μαύρο και Άσπρο
Τιμή 129 €

0 σχόλια: