Για το νέο κινητό HTC One M9 μην ανησυχείτε, διότι για το σπάσιμο του, η HTC θα σας το αντικαταστήσει δωρεάν!

Άσχημα πράγματα συμβαίνουν και στα καλά κινητά, γι’ αυτό η HTC ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα προστασίας. Αυτό το νέο πρόγραμμα θα καλύπτει οποιοδήποτε αγοράζει το επερχόμενο HTC One M9 και συμβαίνει να είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ατυχήματα.

Η προστασία περιλαμβάνει μια ελεύθερη αντικατάσταση του HTC One M9, που έσπασε η οθόνη του, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά του τηλεφώνου σας ξανά.

Το σχέδιο προστασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών από την αγορά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να επωφεληθείτε από αυτό είναι να καλέσετε την υπηρεσία HTC Care. Στη συνέχεια, θα σας προσκομίσουν ένα νέο κινητό. Αν περάσουν οι 12 μήνες χωρίς τη χρήση του προγράμματος προστασίας, θα πάρετε 100 δολάρια για την αγορά ενός μελλοντικού HTC One. Έτσι, πάρτε την καλή ασφάλεια φροντίδας του M9 σας και το μελλοντικό μοντέλο M10 θα μπορούσε να είναι για σας μια φθηνότερη αναβάθμιση.

Αν αναρωτιέστε πότε το HTC One M9 είναι πραγματικά διαθέσιμο για αγορά, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ ή και τιμή ακόμα.

0 σχόλια: