H NVIDIA παρουσίασε στην GDC τη νέα κάρτα γραφικών GeForce GTX Titan Χ.

Η νέα ναυαρχίδα της Nvidia η Titanium X έρχεται με 8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ και 12 GB μνήμης.
Η Nvidia παρουσίασε στην GDC (Game Developers Conference Moscone center στο San Francisco) τη νέα ναυαρχίδα της. Η GeForce GTX Titan Χ
θα είναι η ταχύτερη GPU με 8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia Jen-Hsun Huang παρουσίασε στην GDC τη νεα κάρτα γραφικών στο Σαν Φρανσίσκο.
 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia Jen-Hsun Huang παρουσίασε στην GDC τη νέα κάρτα γραφικών στο Σαν Φρανσίσκο. Η GeForce GTX Titan Χ είναι θα φέρει 8 δισεκατομμύρια τρανζίστορ και 12 GB Frame-Buffer. O Huang παρουσίασε το πρώτο μοντέλο με τον Tim Sweeney των Epic Games. H Titanium X προπαντός θα επιταχύνει ειδικά για VR παιχνίδια και επιτρέπουν το φυσικό βασισμένο Rendering και φωτισμό. Για αυτό έδειξε ο Sweeney φωτορεαλιστικές εσωτερικές λήψεις της αρχιτεκτονικής ενός στούντιο. Τα Epic Epic Games θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη διαθέσιμη δωρεάν Unreal Engine 4 που θα είναι όχι μόνο για τα παιχνίδια, αλλά και στον τομέα του κινηματογράφου και της αρχιτεκτονικής.

Η Titanium X χρησιμοποιεί σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες ένα Maxwell-GM-200 chip με 3072 πυρήνες CUDA και 12 GB GDDR5, μνήμη RAM, η οποία συνδέεται μέσω ενός Memory interface 384-bit. Οι αρχικές εκτιμήσεις για τη λιανική τιμή των 1.350 αμερικανικών δολαρίων.

0 σχόλια: