Η Amazon μπορεί να χρησιμοποίει τα drones για δοκιμές στις ΗΠΑ.

Η Amazon μπορεί πλέον να δοκιμάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την παράδοση πακέτων με drones. Αυτό ανακοίνωσε η αεροπορική αρχή των ΗΠΑ (FAA) σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα σας. Οι πτήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο πιλότος πρέπει να
παραμείνει σε θέα με τα drones και δεν θα μπορούν να πετάξουν ψηλότερα από 120 μέτρα. Προηγουμένως, η Amazon είχε απειλήσει σε ένα γράμμα τις αρχές ότι θα μετατοπίσει την ανάπτυξη των drones εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό.

Η Amazon ήδη δοκιμάζει drones σε άλλες χώρες

Η Amazon δοκιμάζει μέχρι στιγμής drones σε ένα εργοστάσιο κοντά στην έδρα της εταιρείας στο Σιάτλ και ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους σε χώρες με λιγότερο αυστηρούς κανόνες εναέριας κυκλοφορίας. Εκτός από την Amazon και η Google και τα γερμανικά ταχυδρομεία πειραματίζονται με μη επανδρωμένα μικροσκοπικά αεροσκάφη για να παραδώσουν πακέτα στο μέλλον με μικροσκοπικά αεροσκάφη. 

Προϊόντα παράδοσης σε 30 λεπτά

Το ότι η Amazon δοκιμάζει τα drones, το είχε ανακοινώσει Τζεφ Μπέζος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2013. Τα drones θα έχουν οκτώ έλικες. Σύμφωνα με Μπέζος, το μικροσκοπικό αεροσκάφος θα πρέπει να είναι σε θέση να παραδώσει τα εμπορεύματα μέσα σε 30 λεπτά. Τα drones θα ελέγχονται με τη βοήθεια GPS. Οι απαιτήσεις της FAA είναι πολύ υψηλές για την εμπορική χρήση.

Σχετικά θέματα :

Η Amazon απειλεί με μετανάστευση εξαιτίας των αυστηρών κανόνων, που απαιτούνται για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη "drones" στις ΗΠΑ.

το σύστημα drone της ΝΑΣΑ
Η ΝΑΣΑ κατασκευάζει ένα σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας για drones.




Τα drones της Google
Η Google σχεδιάζει να παραδίδει πακέτα με drones

 

0 σχόλια: