Η Apple ανακοινώνει την παρουσίαση των νέων προϊόντων της για τις 9 Μαρτίου;

Το ρολόι της Apple σε μια παρουσίαση που έκανε το Σεπτέμβριο του 2014
Μέχρι στιγμής, η Apple ανακοίνωσε ότι το πρώτο smartwatch, θα έρθει στην αγορά τον Απρίλιο. Μια προγραμματισμένη παρουσίαση για τις
αρχές Μαρτίου θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόωρη διάθεση του στην αγορά.
Η Apple θα παρουσιάσει με λεπτομέρεια το πολυαναμενόμενο ρολόι της του αναμένεται στις αρχές Μαρτίου. Ο Όμιλος iPhone διοργανώνει μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο στις 9 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων του Bloomberg, θα πρέπει να πρόκειται για το ρολόι της Apple. Η ίδια η Apple δεν παρέχει στοιχεία σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης, θα αρχίζει στις 18.οο Ώρα Κεντρικής Ευρώπης Λέγεται ότι το ρολόι θα αρχίσει να πωλείται τον Απρίλιο.

Η πρόσκληση έχει ένα λευκό λογότυπο της Apple σε ένα πολύχρωμο μοτίβο σε σχήμα λουλουδιού. Το σύνθημα είναι "Spring forward ". Ένα παιχνίδι με τις λέξεις που θα μπορούσαν να παραπέμπουν τόσο ένα άλμα προς τα εμπρός και προς την αρχή της άνοιξης.

Η Apple ανακοίνωσε το smartwatch, τον Σεπτέμβριο και αποσπασματικές δημοσιευμένες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία και της λειτουργίας του. Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι η τιμή. Μέχρι στιγμής το μόνο που είναι γνωστό ότι το λιγότερο ακριβό από τις τρεις εκδοχές θα κοστίζει από 349 δολάρια.

Εικασίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του ρολογιού της Apple 

Εδώ και μήνες, τους απασχολεί το πόσο ακριβό θα μπορούσε να είναι μια χρυσή έκδοση πολυτέλειας. Υποτίθεται ότι η Apple θέλει να προωθήσει επίσης και μια κατηγορία ακριβών ρολογιών.

Επίσης, παραμένει ασαφές μέχρι στιγμής η ακριβής διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού της Apple. Υποτίθεται ότι πρέπει να επαναφορτιστεί κάθε βράδυ. Είναι γνωστό ότι η πρώτη γενιά του ρολογιού της Apple, σε αντίθεση με ορισμένες συσκευές του ανταγωνισμού, θα έπρεπε να συνδεθεί στο Internet μόνο μέσω ενός iPhone και όχι απευθείας.

Εμπειρογνώμονες του κλάδου πιστεύουν ότι η Apple θέλει να δώσει μια σημαντική ώθηση στην επιχείρηση με το smartwatch. Μέχρι στιγμής, είναι περισσότερο από μια εξειδικευμένη αγορά, αν και προμηθευτές, όπως η Samsung, η LG και η Motorola πωλούν ήδη για πάνω από ένα χρόνο τα μοντέλα τους. Ισχυρότερος αντίπαλος της Apple σήμερα είναι η Samsung.

Υπάρχει μια πιθανότητα ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο μοντέλο iPad στην εκδήλωση, το οποίο θα είναι στα σκαριά, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. 

0 σχόλια: