Πώς θα δείτε την ταινία Interview online και πόσο θα κοστίσει.

H ταινία Interview θα κοστίσει 5.99 $ για ενοικίαση και 14.99 $ για να αγοράσει κάποιος ένα αντίγραφο HD.
Το YouTube είχε "συμφωνήσει προσωρινά" να προσφέρει την ταινία Interview για ενοικίαση, η Sony Pictures επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο σήμερα. Θα πρέπει να προσφέρονται μέσα από τις ταινίες του YouTube, του Google Play, του Xbox Video, καθώς και ενός ειδικού δικτυακού τόπου του SeeTheInterview.com.

Η ταινία θα κοστίσει 5.99 $ για ενοικίαση και 14.99 $ για να αγοράσει κάποιος ένα αντίγραφο HD. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει από τη λίστα: το iTunes της Apple, η οποία φέρεται να είπε όχι, παρά την ανάμιξή του Λευκού Οίκου, το Amazon, και της Sony το δικό της PlayStation δίκτυο. 

Σε μια μακροσκελής δήλωση, η Google δήλωσε ότι μετά την ομιλία με τη Sony, "οι δύο εταιρείες συμφώνησαν ότι δεν θα μπορούν να κάθονται στο περιθώριο και να επιτρέψουν μια χούφτα ανθρώπων να προσδιορίσουν τα όρια της ελευθερίας του λόγου σε μια άλλη χώρα".

Περισσότερα διανομείς είναι πιθανό να ακολουθήσουν, αλλά όχι κατ 'ανάγκη την ημέρα των Χριστουγέννων. Ποικίλες αναφορές λένε ότι το Netflix είναι σε συνομιλίες και θα μπορούσε ενδεχομένως να προσφερθεί για να γίνει  streaming "μέσα σε λίγες ημέρες." Ενώ το iTunes σύμφωνα με πληροφορίες θα ενδιαφερόταν ίσως "τουλάχιστον όχι μέσω ενός γρήγορου χρονοδιαγράμματος"

πηγή : theverge

0 σχόλια: