Αυτό είναι το "echo" η επόμενη λογική κίνηση στην επίθεση της Amazon να αποτελέσει μέρος της καθημερινής ζωής των χρηστών.

Το Echo, αυτό που αρχικά φαίνεται σαν ένα απλό ασύρματο ηχείο για τη μουσική, είναι στην πραγματικότητα ένα είδος ψηφιακού βοηθού
Το Fire Phone, η Fire TV, και τώρα το Echo. Η Amazon, ο γίγαντας του διαδικτύου, μπαίνει όλο και περισσότερο στον online κόσμο. Οι Συσκευές

της εταιρίας έχουν έναν κύριο στόχο να πείσουν τους χρήστες να πάνε για ψώνια.

Η Amazon παρουσίασε το "Echo”.  Είναι μια απλή στήλη-ηχείο, προσπαθώντας να κατακτήσει το δικτυωμένο σπίτι. Η αμερικανική πολυεθνική έχει παρουσιάσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα τη μαύρη απλή συσκευή. Αυτό που αρχικά φαίνεται σαν ένα απλό ασύρματο ηχείο για τη μουσική, είναι στην πραγματικότητα ένα είδος ψηφιακού βοηθού που απαντά σε κλήση.

Όποιος στο "Echo” εκφωνεί τη κωδική λέξη "Alexa", μπορεί να θέσει ερωτήσεις σχετικά με τις καιρικές συνθήκες ή το τηλεοπτικό πρόγραμμα, να ακούσει τις ειδήσεις ή να ακούσει ρυθμισμένες υπενθυμίσεις που έχει προγραμματίσει. Πάνω απ 'όλα, η στήλη- ηχείο είναι ένα online εργαλείο για ψώνια στο σαλόνι: Με μια εκφώνηση των χρηστών μπορεί να βάλει στοιχεία στη λίστα για ψώνια ή να ανακτήσει τη μουσική από τις προσφορές πολυμέσων της Amazon.

Αυτό είναι το "echo" η επόμενη λογική κίνηση στην επίθεση της Amazon να αποτελέσει μέρος της καθημερινής ζωής των χρηστών του. Όχι μόνο σε κινητές συσκευές όπως το tablet Fire, αλλά και στο σαλόνι με την τηλεόραση το set-top box ή με το "echo" ηχείο. Παντού η Amazon σκοπεύει να είναι παρούσα και να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών για ψώνια.

Η Amazon επένδυσε στην επέκταση στον κλάδο των συσκευών (Hardware) : Το «Lab 126" είναι το κέντρο ανάπτυξης στη Silicon Valley, για το οποίο η Amazon μάλιστα πρόσφατα προσέλαβε περίπου χίλιους εργαζόμενους.

Μέχρι το 2019, περίπου 4.000 μηχανικοί που εργάζονται εκεί σε άλλες συσκευές για το σπίτι δικτύωσης, τα οποία θα κατασκευαστούν στους πιο αποδοτικούς προμηθευτές στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, η Amazon έχει αναπτύξει  ένα πλήρες οικοσύστημα υλικού, που είναι στο ίδιο επίπεδο με τους ανταγωνιστές όπως την Apple και τη Samsung.

0 σχόλια: