Το νέο μοντέλο Oculus Rift DK2 σετ δίνεται στην κατανάλωση αυτόν το μήνα.

το Oculus Rift Developer Kit 2 (DK2
 Η εταιρεία εικονικής πραγματικότητας Oculus έχει ξεκινήσει την αποστολή , για τους αγοραστές την επόμενη έκδοση του VR ακουστικού της, το Oculus Rift Developer Kit 2 (DK2 ). Η εταιρεία σχεδιάζει να
στείλει περίπου 10.000 από τις συσκευές από τα εργοστάσιά της, τον Ιούλιο, με τις μισές από αυτές τις μονάδες προς τους πελάτες μέχρι το τέλος του μήνα. Η Oculus λέει ότι το DK2 το έχουν προ-παραγγείλει πάνω από 45.000 άνθρωποι στην τιμή των 350 δολ. Έχει οριστεί να είναι το τελικό μοντέλο ανάπτυξης πριν Oculus απελευθερώσει μια πλήρη καταναλωτική έκδοση του Rift ακουστικού της.

Το Oculus Rift DK2 έχει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις από τον προκάτοχό του. Πιο αισθητή είναι η οθόνη του, όπου το πρώτο σετ Rift εμφάνιζε μια οδυνηρή χαμηλή ανάλυση οθόνης 1280x800, η DK2 όμως δίνει στους χρήστες ένα πάνελ OLED 1080p.

 Επίσης, έρχεται με μια φωτογραφική μηχανή ανίχνευσης, που μπορεί να μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο κινήσεις της κεφαλής σας στα παιχνίδια, για να κάνουν την εμπειρία σας να έχει πιο φυσική αίσθηση, προσφέροντας μειώσεις σε σύγχυση και ναυτία , επιτρέποντας τους χρήστες να παίζουν παιχνίδια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς διαλείμματα κάθε λίγα λεπτά για να κάνουν εκ νέου ευθυγράμμιση.

0 σχόλια: