Η Nvidia παρουσιάζει το tablet Shield 8 ίντσών μαζί με έναν Controller, ο οποίος λειτουργεί με το Tegra K1 τσιπ, το πιο γρήγορο στον κόσμο.

το tablet Shield  8 ίντσών μαζί με έναν Controller
 Ο αμερικανικός κατασκευαστής Τσιπ Nvidia φέρνει το tablet Shield στην αγορά το οποίο με τον καινούριο Tegra K1 θα παίξει τα παιχνίδια με κορυφαίες επιδόσεις. Συνοδεύεται επίσης με έναν
Controller, που δίνει τη δυνατότητα να παίζονται παιχνίδια PC στη συσκευή.

Μετά την φορητή κονσόλα Shield, ο κατασκευαστής Nvidia κάνει ένα άλμα παρά πέρα, να δοκιμάσει όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά αυτήν τη φορά με ένα tablet για να καταχτήσει τους ευρωπαίους παίχτες. Καρδιά των tablet Shield είναι το νέο Tegra-K1-τσιπ, στο οποίο υποτίθεται ότι θα λειτουργεί ο "πιο γρήγορος επεξεργαστής κινητών συσκευών στον κόσμο." Έχει τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στα 2,2 GHz και GPU με αρχιτεκτονική Kepler, της οποίας τα γραφικά θα σαρώσουν το iPad Air με 192 μονάδες επεξεργασίας. Για απλούστερα καθήκοντα, περαιτέρω περιέχει μια ενσωματωμένη οικονομική μονάδα για πιο αποδοτικό υπολογιστή. Η μνήμη είναι σε μέγεθος 2 gigabytes.
το νέο Tegra-K1-τσιπ
Η οθόνη IPS των Shield Tablets είναι 8 ίντσών και με 1200 x 1920 pixels και προσφέρει πλήρη HD ανάλυση. Η Nvidia παρέχει 16 ή 32 gigabytes εσωτερικής μνήμης, οι οποίες μπορούν να επεκταθούν με κάρτες microSD έως και 128 gigabytes. Η μονάδα διαθέτει εμπρός και πίσω μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel, στερεοφωνικά ηχεία με διπλή θύρα μπάσο στο μπροστινό υπόσχεται ένα καλό ήχο. Το Android tablet είναι 126 x 9 x 126 χιλιοστά και ζυγίζει 390 γραμμάρια.


 Το tablet Shield θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους PC gamers. Μήπως έχετε έναν υπολογιστή με μια GeForce GTX GPU, μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια στο tablet. Για το σκοπό αυτό, η Nvidia προσφέρει επίσης το νέο Shield-Controller και μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια στο tablet ή σε λειτουργία κονσόλας με τίτλους Android, στην τηλεόραση. Κατ 'αρχήν, το Tablet και ο Controller παρέχουν ένα ντουέτο με τις ίδιες λειτουργίες μιας φορητής κονσόλας. Για απλά παιχνίδια με την μπαταρία μέχρι και δέκα ώρες, σε απαιτητικές τίτλους τρεις έως πέντε ώρες.

Ενώ ο ελεγκτής πρέπει έξτρα να αγοραστεί για 60 ευρώ περιλαμβάνεται και μια γραφίδα ήδη. Προορίζεται για την υποστήριξη GPU-accelerated 3D σχεδίασης.

Η Nvidia θα πωλείσει για πρώτη φορά το tablet Shield στη Γερμανία, με 16-gigabyte βασική έκδοση από τον Αύγουστο για περίπου 300 ευρώ. Σαν αξεσουάρ υπάρχουν και για 30 ευρώ το αναδιπλούμενο κάλυμμα που χρησιμεύει επίσης για στήριξη. Το 32-gigabyte μοντέλο και LTE εκδόσεις θα ακολουθήσουν αργότερα.

0 σχόλια: