Το CarPlay της Apple έρχεται σε εννέα νέα οχήματα αυτοκινητοβιομηχανιών

Το CarPlay της Apple
29 αυτοκινητοβιομηχανίες στηρίζουν την εφαρμογή CarPlay της Apple. Εννέα νέες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν δεσμευθεί να στηρίξουν το CarPlay της Apple σε μελλοντικά μοντέλα των οχημάτων τους. Abarth,
Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Mazda, και Ram ενώνουν τις υπάρχουσες 20 εταιρείες που έχουν ήδη ανακοινώσει τα σχέδιά τους να ενσωματώσουν το CarPlay, iOS-powered ταμπλό της Apple για τα οχήματα.

Η ενσωμάτωση smartphones με το ταμπλό του αυτοκινήτου έχει αναδειχθεί ως μια νέα εστίαση για την Apple, καθώς οι ανταγωνιστές της όπως η Google, αποτελούν στο αυτοκίνητο ένα πεδίο μάχης από ότι μια επέκταση των κινητών λειτουργικών συστημάτων τους, δεδομένου ότι ένα όχημα μπορεί να είναι σε θέση να λειτουργήσει με πολλαπλούς τύπους των τηλεφώνων.

Ακόμα κι αν τα χαρακτηριστικά CarPlay είναι βασικά, εξακολουθούν να προσφέρουν μια εμπειρία πολύ καλύτερη από ό, τι θα βρίσκεται στο ταμπλό του μέσου αυτοκινήτου. Αυτό είναι κάτι που θα ήταν χρήσιμο να εξεταστεί κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, και θα είναι όλο και πιο σημαντική για τους κατασκευαστές smartphone για να εξασφαλίσουν ότι τα κινητά τους θα συνεργαστούν με τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε μια παρόμοια προσπάθεια, που ονομάζεται Android Auto, που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι διαθέσιμη σε ορισμένα αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του έτους.

Το CarPlay της Apple το τρέχον έτος, θα υποστηρίξει οχήματα από πέντε αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της Honda και της Mercedes-Benz.

0 σχόλια: