Η Asus παρουσίασε το Transformer Book V που μετατρέπεται σε κινητό, tablet και laptop

Παρουσίαση της Asus στην Ταίπει των νέων της προιόντων
Ο Ταϊβανέζικος κατασκευαστής PC Asus έχει προσθέσει ένα laptop που  μετασχηματίζεται σε κινητό-tablet με την ικανότητα
της συσκευής να τρέξει αμφότερα Windows και Android.
Το Transformer Book V συνδυάζει ένα 5 ιντσών smartphone τρέχει Android 4.4 μαζί με ένα 12.5 ιντσών Windows 8.1 tablet. Το smartphone είναι μέσα στο tablet και το επιτρέπει να τρέξει το λειτουργικό σύστημα Android. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα πληκτρολόγιο, που θα γίνει είτε Android ή Windows PC. Για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργικών, ο χρήστης μπορεί απλά να πατήσει ένα κουμπί στη συσκευή.

O πρόεδρος της Asus Jonney Shih κρατώντας τον Asus Tranformer Book W.
Η Asus παρουσίασε το Transformer Book V, μια μέρα πριν από το άνοιγμα της εμπορικής έκθεσης Computex στην Ταϊπέι. "Μας αρέσει να φθάνουμε στα όρια μας", δήλωσε ο πρόεδρος της Asus Jonney Shih.

Το τμήμα του tablet διαθέτει επεξεργαστή Intel Core, μια οθόνη HD με 128 GB αποθήκευσης. Σε λειτουργία laptop η συσκευή έχει έως 1 TB. Το τμήμα smartphone διαθέτει συνδεσιμότητα LTE και χρησιμοποιεί ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom , μαζί με μια μπαταρία 2500 mAh.

Η ταϊβανέζικη εταιρεία δεν αναφέρει πότε η συσκευή θα αρχίσει να πωλείται, ή σε ποια τιμή. Μπορεί και να μη φτάσει όμως στην αγορά. Η εταιρεία φέρεται να έχει ακυρώσει μια άλλη Windows, Android υβριδική συσκευή, που παρουσίασε τον Ιανουάριο, το Transformer Book Duet TD300, επειδή στη Microsoft και στη Google δεν άρεσε ο τρόπος που θα μπορούσε να τρέξει και τα δυο λειτουργικά συστήματα.
 παρουσίαση τουTransformer Book T300
Επίσης η Asus παρουσίασε το άλλο μετατρέψιμο Windows PC, το οποίο ονομάζεται Transformer Book T300 Chi. Το tablet 12.5 ιντσών έχει ένα πληκτρολόγιο που μπορεί να μετατραπεί σε laptop. Η συσκευή είναι 14,3 χιλιοστά πάχους σε λειτουργία φορητού υπολογιστή και 7,3 χιλιοστά το πάχος σαν tablet. Έχει ένα απροσδιόριστο επεξεργαστή Intel, δυνατότητα σύνδεσης 4G LTE και οθόνη 2560 Χ 1440 pixel.

Η Asus παρουσίασε επίσης κάποια νέα Android tablet, συμπεριλαμβανομένων των 7 και 8 ιντσών ιντσών εκδόσεις του Memo Pad. Η μεγαλύτερη έκδοση, MeMO Pad 8, ζυγίζει 299 γραμμάρια και είναι 7.45 χιλιοστά πάχους, το 10 τοις εκατό ελαφρύτερο και λεπτότερο από τα iPad mini της Apple με οθόνη Retina. Το MeMO Pad 8 έχει μια μεταλλική επίστρωση , δυνατότητα σύνδεσης 4G LTE και οθόνη 1920 x 1200 pixel. Χρησιμοποιεί ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom τον Z3580, που λειτουργεί στα 2,3 GHz.

Το μικρότερο Memo Pad 7 χρησιμοποιεί επίσης ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom τον Z3745, τρέχει σε έως 1,86 GHz. Ζυγίζει 295 γραμμάρια λιγότερο από το μοντέλο των 8 ιντσών, αλλά είναι ελαφρώς παχύτερο στα 9.6 mm. Η Οθόνη του έχει επίσης μια χαμηλότερη ανάλυση 1280 x 800 pixels. Το MeMo Pad 7 θα είναι διαθέσιμο στην Ταϊβάν που αρχίζει στις 6 Ιουνίου.

 Ένα άλλο tablet φαίνεται ήταν το Fonepad 8. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom το Z3560 και οθόνη IPS 1280 με 800 pixel. Επιπλέον το tablet είναι κατασκευασμένο με δυνατότητα συνδεσιμότητας 3G.
Η Asus δεν έδωσε καμιά πληροφορία σχετικά με την τιμολόγηση των προϊόντων της, όταν θα φτάσουν σε αγορές εκτός της Ταϊβάν

0 σχόλια: