Η Acer παρουσιάζει το νέο tablet IconiaTab 8 με οθόνη Full-HD.

tablet Iconia Tab 8
Η Acer λανσάρει το tablet Iconia Tab 8  πριν από την έκθεση Computex που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ταϊβάν. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι
θα είναι διαθέσιμο από το 3ο τρίμηνο, αλλά δεν αποκάλυψε τις τιμές του. 

Εκτός από το Iconia Tab 8, η Acer παρουσιάζει επίσης τεσσερα νέα smartphone και μια νέα smartband. Αυτά είναι: Acer Liquid X1, τo Acer Liquid E700, E600 Acer Liquid, Acer Liquid Z200και το Leap Fitness Tracker smartband.

Το Iconia Tab Acer 8 τρέχει Android 4.4 KitKat. Είναι το πρώτο tablet από την εταιρεία που θα τρέξει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android λειτουργικού. Το tablet διαθέτει μια 8 ιντσών full-HD (1920x1200 pixels ) IPS οθόνη και έρχεται με την τεχνολογία Zero Air Gap.
Το tablet διαθέτει επίσης αυτό που η εταιρεία αποκαλεί Acer Touch WakeApp, μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες ξυπνήσουν γρήγορα με το Iconia Tab 8 με μια χειρονομία αφής.

Το νέο tablet από την Acer τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Intel Atom Z3745(απροσδιόριστη ταχύτητα ρολογιού), σε συνδυασμό με 2GB μνήμης RAM. Το Iconia Tab 8 διαθέτει μια 5 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ στο μπροστινό μέρος περιλαμβάνει μια κάμερα 2 megapixel. Το tablet κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις μνήμης,16GB και 32GB, ενώ υποστηρίζει επίσης δυνατότητα επεκτάσιμης μνήμης μέσω κάρτας microSD. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi, Bluetooth και Micro USB.

Το Iconia Tab Acer 8 χαρακτηρίζεται από ένα απλό και έξυπνο σχεδιασμό που θα εκτιμήσουν απαιτητικοί χρήστες, συμπεριλαμβάνοντας κομψό κάλυμμα ασημί και μεταλλικό το πίσω τμήμα του με λεπτό προφίλ. Το tablet είναι 8,5 χιλιοστά πάχους και ζυγίζει 360 γραμμάρια. Το Iconia Tab 8 δεν είναι μόνο ωραίο στην εμφάνιση, αλλά και άνετο στο κράτημα.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του tablet, ο Maverick Shih, πρόεδρος της BYOC Acer και Tablet Business Group δήλωσε, «βασικός στόχος της Acer είναι να παρέχει μια μεγάλη γκάμα συσκευών με μεγάλη αξία και εξαιρετική λειτουργικότητα, που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Σήμερα η Acer έχει το ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο στη βιομηχανία και συνεχίζει να επεκταθεί για να φέρει την ευτυχία στους πολλούς και όχι μόνο στους λίγους.» 

0 σχόλια: