To Samsung Galaxy S5 Active κυκλοφορεί από την AT & T

Galaxy S5 active
 

Η στεγανοποίηση του Samsung Galaxy S5 ήταν ένας από τα πρωταρχικά χαρακτηριστικά του, αλλά αν χρειάζεστε λίγη περισσότερη ανθεκτικότητα η AT & T μπορεί να σας καλύπτει. Το Galaxy S5 Active
είναι τώρα προς πώληση, προσθέτοντας αντοχή στα κτυπήματα για την smartphone ναυαρχίδα της Samsung, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες προδιαγραφές: 5.1-ιντσών 1080p Σούπερ AMOLED οθόνη, ένα quad-core επεξεργαστή 2.5GHz, μια φωτογραφική μηχανή 16 megapixel. Ένα κάλυμμα που προστατεύει από το νερό και την σκόνη. Υπάρχει ένα επιπλέον «κλειδί ευκολίας" στο πλάι του τηλεφώνου που σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου που σχετίζονται με την υπαίθρια δραστηριότητα.
Παρά το γεγονός ότι το περίβλημα φαίνεται πιο ανθεκτικό από εκείνο του Galaxy S5, είναι αρκετά λεπτό - πολύ μακριά από τα ογκώδη «τραχιά» κινητά του παρελθόντος που συχνά φαινόταν πιο κοντά σε στρατιωτικό υλικό από ό, τι κάτι που θα μεταφέρει κάποιος στην τσέπη του. Θα προσφέρεται σε «πράσινο καμουφλάζ», «γκρι τιτανίου," και "βαθύ κόκκινο" χρώματα. Αλλά είναι αμφίβολο αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για αυτό το κινητό, όπως ο προκάτοχός του το Galaxy S4 Active, δεδομένου ότι η τακτική Galaxy S5 ήδη προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τα στοιχεία της φύσης από τις περισσότερες συσκευές της αγοράς. 

0 σχόλια: