Τι είναι το Fiverr;

Fiverr - Buy Sell Have fun
Εάν δε ξέρεις το Fiverr, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το πιο έξυπνο - εναλλακτικό ηλεκτρονικό marketplace στις ΗΠΑ! Σύνθημά του: "Κοίτα τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι με $5!" Ότι αγοράζεις και ότι πουλάς κοστίζει μόνο $5..

Τι είναι το Fiverr;
Το Fiverr είναι μια από τις μεγαλύτερες online πλατφόρμες εναλλακτικών αγγελιών στον κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Fiverr βασίζεται σε μια έξυπνη ιδέα: Όλα κοστίζουν $5. Μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις οτιδήποτε ανάμεσα σε περισσότερες από 100 κατηγορίες με μόνο $5. Στο σύνολο μπορεί κάποιος να περιηγηθεί ανάμεσα σε παραπάνω από 1,3 εκατομμύρια αγγελίες (Gigs). Οι αγγελίες αποτελούν microjobs που δημοσιεύονται από freelancers από όλο τον κόσμο προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.


Πως πουλάς κάτι στο Fiverr;
  • Κάνεις εγγραφή δίνοντας το email σου ή κάνεις connect μέσω των στοιχείων του Facebook.
  • Δημιουργείς ένα "Gig" με την υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις, αφού το συνοδεύσεις με ένα μικρό έξυπνο πρόλογο και το δημοσιεύεις.
  • Ειδοποιείσαι όταν υπάρξει ενδιαφέρον και εκτελείς την υπηρεσία.
  • 48 ώρες μετά  την παράδοση του έργου, πληρώνεσαι $4 στον PayPal λογαριασμό σου. (το $1 παρακρατείται από το Fiverr ως τέλη) 
Πως αγοράζεις κάτι από το Fiverr;
  • Αναζητείς μια υπηρεσία στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει.
  • Πληρώνεις $5 μέσω PayPal και στέλνεις μια περιγραφή της δουλειάς που θέλεις να σου κάνουν.
  • Παρακολουθείς την εξέλιξη του έργου ενώ βρίσκεσαι σε επικοινωνία με τον πωλητή.
  • Από τη στιγμή που τελειώσει η δουλειά, δίνονται 48 ώρες για πιθανές διορθώσεις.
  • Ολοκληρώνεται η δουλειά και αξιολογείς τον πωλητή, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
  • Αν η υπηρεσία δεν ολοκληρωθεί ή υπάρξει πρόβλημα, ζητάς από τον πωλητή να ακυρώσει την παραγγελία και παίρνεις άμεσα τα λεφτά σου πίσω.
Μερικά παραδείγματα για το τι μπορείς να αγοράσεις στο Fiverr
Fiverr διαφήμιση
Fiverr για διαφήμιση: Μπορείς να πληρώσεις κάποιον $5 για να μοιράσει τα flyers σου στην άλλη άκρη του κόσμου, ή να κρατήσει μια πινακίδα ή ένα banner σε οποιοδήποτε σημείο και μέρος του πλανήτη, όπως και να σου φτιάξει ένα διαφημιστικό σποτ. Επίσης μπορείς να πληρώσεις για διαφήμιση μέσω Facebook, Twitter ή Youtube και να αποκτήσεις επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σου, Likes στο Facebook ή Followers στο Twitter, ή views στο κανάλι σου στο Youtube!

Fiverr Video & Animation
Fiverr για Video & Animation: Με $5 θα αναλάβει κάποιος να δημιουργήσει για σένα ένα video ή ένα animation 2D ή 3D.

Fiverr μεταφράσεις
Fiverr για μεταφράσεις και συγγραφή κειμένων: Με $5 οι πωλητές του Fiverr μπορούν να σου μεταφράσουν οποιοδήποτε κείμενο σε όλες τις γλώσσες, να γράψουν ένα Review, ή κείμενα για ιστοσελίδες.

Fiverr για σχεδίαση γραφικών
Fiverr για σχεδίαση γραφικών: Με $5 μπορείς να αποκτήσεις ένα σκίτσο, ή ένα καρτούν, ή ένα λογότυπο, ή ένα flyer, ή ένα banner κλπ.

Fiverr μουσική και audio
Fiverr για δημιουργία μουσικής και ηχητικών μηνυμάτων: Με $5 μπορείς να κάνεις μαθήματα μουσικής, να αγοράσεις ringtones, ή ένα μουσικό κομμάτι, μια αποστολή voicemail κλπ.

Fiverr για αστεία και έξυπνα δώρα
Fiverr για αστεία και έξυπνα δώρα: Έξυπνες παρουσιάσεις και αστεία ή πρωτότυπα δώρα που φέρνουν πολύ γέλιο.

Ιστοσελίδα: http://fiverr.com

0 σχόλια: