Αν θέλεις ευρώ απόλαυσε τη δυστυχία

  • Αναρτήθηκε: 23.5.12 -
Είναι απίστευτο ότι θα πρέπει να προτρέψουμε τους γείτονές μας να υιοθετήσουν αυστηρότερη δημοσιονομική ένωση, υποστηρίζει ο Boris Johnson. Ελάτε μαζί μου στους δρόμους της Αθήνας για να συνειδητοποιήσετε τη φρίκη που προκάλεσε η λιτότητα..


Λίγο πιο πέρα από την πλατεία Συντάγματος θα δείτε επιχειρήσεις με μπαλωμένα σπασμένα παράθυρα, επειδή κανείς δεν έχει τα χρήματα να τα αντικαταστήσει. Σχεδόν σε κάθε τοίχο υπάρχουν σχέδια γκράφιτι γεμάτα δηλητηριασμένο μίσος για τους πολιτικούς. Θα δείτε ανθρώπους να κάθονται πάνω σε χαρτόνια με σκυμμένα κεφάλια και άλλους να σπρώχνουν καρότσια με παλιοσίδερα. Χιλιάδες άνθρωποι τρέφονται πλέον από τα συσσίτια.

Η ανεργία αυξάνεται μέρα με τη μέρα και μεταξύ των νέων ανέρχεται σήμερα στο επαίσχυντο ποσοστό του 54%. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού σχεδίου για ανάπτυξη και απασχόληση. Ονομαζόταν ευρώ και ήταν καταστροφή για την Ελλάδα και πολύ άσχημο για την υπόλοιπη ήπειρο.

Πρέπει να έχουμε περισσότερη Ευρώπη, λένε οι ηγέτες μας, όχι λιγότερη Ευρώπη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει περισσότερη δυστυχία. Το ευρώ αποδείχτηκε ότι είναι η "Ημέρα της κρίσεως", ο καταστροφέας της εργασίας, ο δολοφόνος της ανάπτυξης. Και όλα αυτά επειδή ορισμένες χώρες είναι ανίκανες να ανταγωνιστούν τη Γερμανία. Το ευρώ είναι ένας γιγάντιος καταπέλτης γερμανικών αυτοκινήτων και μηχανών.

Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που καταγράφει οικονομική ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η Ελλάδα είναι σαν να οδηγεί με κατεύθυνση σε ένα τοίχο και η Γερμανία της ζητά να πατήσει το γκάζι και όχι το φρένο. Έχουμε καταστρέψει αμέτρητες ζωές και αμέτρητες θέσεις εργασίας και η απάντηση είναι ότι θέλουμε περισσότερη Ευρώπη.

Πηγή: telegraph